Jaha, då var det min tur

Ibland är det tur att man har sina rutiner. Som t.ex. att alltid lägga fram kläder på bänken i omklädningsrummet på gymmet innan man går in i duschen. För tänk om låset till skåpet går i baklås. Det är också tur att det finns andra träningsnördar som är på plats innan kl. 7.00 på morgonen och har telefonen med sig som personen ifråga snällt lånar ut (Tack Lina). Eftersom vissa omtänksamt nog låst in sin i skåpet, tillsammans med ytterkläder, skor och nycklar. Det finns också fördelar med att ha en man som inte alltid är den snabbaste på morgonen och därför inte åkt iväg till jobbet när hans fru ringer och desperat behöver hans hjälp. Att sedan världens bästa man kommer förbi gymmet med både extranycklar, skor, en jacka och ett stort leende på läpparna är ett plus i kanten.

Även Sixten tyckte han var lyckligt lottad över att för första gången få gå själv till skolan eftersom hans mamma uppskattade att få i sig lite frukost innan jobbet och efter 6km på löpbandet.

Vilken tur att personalen på gymmet har en stor bultsax bakom disken som man kan låna när det är bemannat där (alltså inte kl. 7 på morgonen). Efter jobbet kunde jag hämta ut mina saker och kunde konstatera att man klarar sig en dag utan telefonen, men det är jobbigt.

Vad som är mindre bra är att detta hände Fanny för cirka två veckor sedan då hon använde ett precis nyinköpt lås. Det i sig spelar inte så stor roll, utan det att hennes mamma retligt påpekat att det INTE ALLS kan vara så att hon glömt koden, det måste ABSOLUT vara låset som gått i baklås, för det händer ju titt som tätt, hahaha.

Jag tror inte jag är den som skrattar sist den här gången…

Annonser

4 thoughts on “Jaha, då var det min tur

    1. habowoodfrun Inläggets författare

      Ja, eller hur! Tänka att stå där med bara handduken om sig och kanske vara själv i hela byggnaden… Tack och lov gick det riktigt bra 🙂

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s