I saw the sign

När vi checkat ut från hotell Angeleno tog vi Mulholland road och njöt av den vackra vyn som den gamla anrika vägen bjöd på.
Idag hade vi mer tur vad det gällde parkering vid Griffith Observatorium, så äntligen blev det en promenad i området runt Hollywoodskylten.

DSC_0071

DSC_0077 IMG_4693Sedan var det dags för de obligatoriska Hollywoodbilderna. Vissa är mer graciösa och spänstiga än andra.

DSC_0161 DSC_0165 DSC_0177 DSC_0187

 

Vi fortsatte vårt liv som turister och åkte till Hollywood Boulevard och Mann´s Chinese Theatre. Filippa shoppade loss precis som senast när vi var här.

IMG_4708 - version 2 IMG_4706

 

När vi turistat klart åkte vi till vårt nya hotell där vi bara skulle bo en enda natt. Först blev vi lite konfunderade när vi fick ett rum en trappa ner. Av alla rum i detta stora komplex gav de oss ett rum i källaren. Väl inne i rummet såg vi att det fanns en dörr till. Den ledde ut till poolområdet och genast förvandlades vår bitterhet mot tacksamhet för att just vi fick ett rum där.

IMG_4727 IMG_4722

 

Anledningen till att vi bytte hotell sista natten var för att mina underbara släktingar Harlan och Margie från Minneapolis skulle bo här några nätter. Vi kom fram till det när de var och besökte oss i Vimmerby i somras. Inte nog med att vi planerat in en dag i samma stad, just denna dag fyllde Harlan 70 år. Det var så underbart att få tillbringa en del av hans stora dag tillsammans med honom. Han brukar alltid säga att jag är hans svenska dotter och att våra barn är deras barnbarn. Vi hann med en middag tillsammans och där sjöng vi ”Ja må han leva” och resten av gästerna i restaurangen klappade med till våra ljuva toner.

IMG_4730

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s