Om mig

”Det vill gärna bli bra” är mitt ledord.

Jag är frisör och driver Studio H i Habo. Det här med hår är roligt och jag tycker faktiskt att vi har de allra bästa kunderna världen.

Min familj består av min man Mikael och våra barn Fanny, Filippa och Sixten. Trots att både jag och Mikael är musikaliska analfabeter så har barnen anammat just den ådran och i vårt hem hörs nästan alltid livemusik.

Under 2012 skaffade jag mig en ny hobby. Jag åkte på en skrivarkurs i London och håller nu på att skriva min första roman. För mig var det en riktig kick att göra något helt annat än vad jag sysslar med till vardags. Våren 2013 gick jag ytterligare på några kurser, tro mig, det är otroligt inspirerande. Jag kan varmt rekommendera Ann Ljungbergs och Dag Öhrlunds kurser.

Jag var 20 år första gången jag satte min fot i det stora landet i väst. Ända sedan jag var mycket liten hade jag längtat efter just den dagen, och jag blev inte besviken. USA, och framförallt Orange County söder om LA i Californien är mitt absoluta favoritställe. Önskar bara att jag kunde åka dit oftare.

Under sommaren så jobbar jag extra på Astrid Lindgrens Värld som assisterande maskör, vilket betyder att jag hjälper skådespelarna med deras hår. Det är ett roligt jobb där jag känner att jag utvecklas och får använda både min kunskap och min kreativitet på bästa sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s